Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΙΩΝ

Αγαπητοί φίλοι και γείτονες
Όπως γνωρίζετε, εδώ και μήνες, από τότε που άρχισε η εκτέλεση του έργου του κόμβου στον εθνικό δρόμο και της οδού Εθνικής Αντίστασης, η αστική συγκοινωνία δεν περνάει μέσα από τον οικισμό μας. Το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα σοβαρό για όλους μας και ιδιαίτερα για τους μαθητές.
Όπως είναι διαμορφωμένη σήμερα η κατάσταση, βασική προϋπόθεση για την λειτουργία της αστικής συγκοινωνίας  μέσα από τον οικισμό, είναι να μη παρκάρουμε τα αυτοκίνητα μας επί της οδού Εθνικής Αντίστασης. ΄Αλλωστε με το παρκάρισμα των αυτοκινήτων και μάλιστα απ’ τις δύο πλευρές του δρόμου δημιουργείται τεράστιο κυκλοφοριακό πρόβλημα.
Πρόσφατα πληροφορηθήκαμε από τον Δήμο Ιωαννίνων ότι πρόκειται άμεσα να παρέμβει η Τροχαία Ιωαννίνων με επιβολή προστίμων, αφαίρεση πινακίδων κ.λ.π.
Επειδή είναι κρίμα, σ΄αυτή την δύσκολη εποχή, να υποστούμε επί πλέον οικονομικά βάρη και σε κάθε περίπτωση πιστεύουμε ότι δεν ταιριάζει σε συνειδητούς πολίτες να βάζουμε το ατομικό μας συμφέρον πάνω από το γενικό (αστική συγκοινωνία, κυκλοφοριακό πρόβλημα).
Παρακαλούμε να μη σταθμεύετε τα αυτοκίνητα σας επί της οδού Εθνικής Αντίστασης. ΄Αλλωστε είναι άδικο για όλους, είναι σε βάρος της καθημερινότητας μας και μάλιστα σε τέτοιους καιρούς ,να διακοπεί η συγκοινωνία που με επίπονες ενέργειες του συλλόγου μας, λειτουργεί εδώ και δεκαπέντε χρόνια.
22-10- 2013

Το Διοικητικό Συμβούλιο