Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

24/6/2016 Πρώτη μέρα τριήμερων εκδηλώσεων του Συλλόγου.

Η πρώτη μέρα των εκδηλώσεων του Συλλόγου μας στέφθηκε με επιτυχία γιατί εσείς οι φίλοι και τα μέλη μας, μας τιμήσατε με την παρουσία σας, τη συνδρομή και την βοήθειά σας, έμπρακτη, υλική αλλά και ψυχολογική. Τα χορευτικά του Συλλόγου μας παρουσιάστηκαν με επιτυχία χάρη στους δασκάλους τους κ. Νίνα Λυσγάρα και κ. Τάσο Κωτσίνα που ακούραστα μαθαίνουν σε παιδιά και ενηλίκους αντίστοιχα τους χορούς του τόπου μας. Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας και σας περιμένουμε ξανά στην πλατεία Καρδαμιτσίων σήμερα Σάββατο 25/6/2016 και αύριο Κυριακή 26/6/2016 για την ολοκλήρωση των εκδηλώσεών μας!










24/6/2016 Πρώτη μέρα τριήμερων εκδηλώσεων του Συλλόγου.

Η πρώτη μέρα των εκδηλώσεων του συλλόγου μας στέφθηκε με επιτυχία γιατί εσείς οι φίλοι και τα μέλη μας, μας τιμήσατε με την παρουσία σας, τη συνδρομή και την βοήθειά σας, έμπρακτη, υλική αλλά και ψυχολογική. Τα χορευτικά του συλλόγου μας παρουσιάστηκαν με επιτυχία χάρη στους δασκάλους τους κ. Νίνα και κ. Τάσο που ακούραστα μαθαίνουν σε παιδιά και ενηλίκους αντίστοιχα τους χορούς του τόπου μας. Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας και σας περιμένουμε ξανά στην πλατεία Καρδαμιτσίων σήμερα Σάββατο 25/6/2016 και αύριο Κυριακή 26/6/2016 για την ολοκλήρωση των εκδηλώσεών μας!










Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΙΩΝ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας σας προσκαλεί στις εκδηλώσεις παραδοσιακής μουσικής και χορού που οργανώνει στις 24 και 25 Ιουνίου 2016 στην παιδική χαρά στα Καρδαμίτσια. Το πρόγραμμα έχει ως εξής.
Παρασκευή 24-6-2016 ώρα 9μ.μ παρουσίαση χορευτικών τμημάτων του συλλόγου μας και ζωντανή παραδοσιακή μουσική και χορός.
Σάββατο 25-6-2016 ώρα 9μ.μ παρουσίαση χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου Καλλαρυτών του Πολιτιστικού Συλλόγου Κιάφας, του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαρμάρων, του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλλιθέας και ζωντανή παραδοσιακή μουσική και χορός.
ΕΙΣΟΔΟΣ –ΧΟΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
Σας ενημερώνει επίσης ότι

THN ΚΥΡΙΑΚΗ 26/06/16 και ώρα 9:30μμ
Θα δοθεί συναυλία με την Λαϊκή Ορχήστρα του Πνευματικού Κέντρου
Στην παιδική χαρά-πλατεία των Καρδαμιτσίων.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ