Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου εύχεται σε όλους καλή χρονιά με υγεία και χαρά!
Υπόμνημα
Του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρδαμιτσίων
Προς
Την Δημοτική αρχή του Δήμου Ιωαννιτών

Όπως σας είναι γνωστό στα Καρδαμίτσια δεν υπάρχει ούτε μία πλατεία. Σας είναι επίσης γνωστό ότι ο χώρος του πρώην Νομαρχιακού Ταμείου παραμένει ανεκμετάλλευτος  χρόνια τώρα μετά την εγκατάλειψη του από την πρώην Νομαρχία Ιωαννίνων.
Επειδή ο εν λόγω χώρος ενδείκνυται για την διαμόρφωση μιας πλατείας για την αναψυχή των συμπολιτών μας και την τέλεση υπαιθρίων πολιτιστικών εκδηλώσεων.
Επειδή μετά και την ανακαίνιση της παιδικής χαράς με τις νέες προδιαγραφές χρήσης, δεν θα υπάρχει χώρος κατάλληλος για τις παραπάνω δραστηρίοτητες, όχι μόνο στα Καρδαμίτσια αλλά και στην ευρύτερη περιοχή (Μέλανδρα, Αμμος, Ολυμπιάδα).
Επειδή σε κάθε περίπτωση είναι ανεπίτρεπτο  σε μια περιοχή με τόσο μεγάλο αριθμό κατοίκων, δίπλα στην πόλη, να μην έχουν οι συμπολίτες μας ένα παγκάκι κάπου να καθίσουν ή να ασκήσουν ή να παρακολουθήσουν μια πολιτιστική δραστηριότητα.
Παρακαλούμε να προβείτε σε μια πρώτη φάση στον καθαρισμό του χώρου του πρώην Νομαρχιακού Ταμείου, με την κατεδάφιση των σχετικών κτισμάτων και την καταρχήν διαμόρφωση του, ώστε στο άμεσο μέλλον να δημιουργηθεί πλατεία απολύτως αναγκαία για μια τόσο μεγάλη περιοχή.
Καρδαμίτσια  8-12-2017
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η Πρόεδρος                        Η Γραμματέας

Πηνελόπη Κοτζαμάνη          Ευανθία Ντάικου
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΙΩΝ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού μας Συλλόγου καλεί τα μέλη και τους φίλους του στην εκλογοαπολογιστική μας συνέλευση στις 22 Ιανουαρίου 2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 6μμ  στο καφέ  CENTRUM στην πλατεία στα Καρδαμίτσια.
Θέματα
1.Απολογισμός δράσης του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.
2.Εκλογές νέου Διοικητικού Συμβουλίου
Στα πλαίσια της συνέλευσης θα κόψουμε την βασιλόπιτα για το 2018 και θα ανταλλάξουμε ευχές για την καινούρια χρονιά.
Η παρουσία όλων μας μελών και φίλων του Συλλόγου στην κορυφαία συνέλευση του είναι απαραίτητη προϋπόθεση να συνεχίσει ο Σύλλογος την δράση του για το καλό μας και το καλό του οικισμού μας.
                       

                        ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ