Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 19/9//2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Με το τέλος του καλοκαιριού και το ξεκίνημα της νέας χρονιάς για την δράση του συλλόγου μας, το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη, τους φίλους και τους κατοίκους της περιοχής, που συνέβαλαν με κάθε τρόπο στην επιτυχία των δραστηριοτήτων μας. Με την εθελοντική τους δράση, με τις ιδέες τους, με την συμμετοχή τους στα μαθήματα παραδοσιακού χορού, με την οικονομική τους συνδρομή ή με την απλή φυσική τους παρουσία στις εκδηλώσεις μας. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους επαγγελματίες της γειτονιάς μας για την βοήθεια τους και ακόμη πιο ιδιαίτερα τα αρτοποιεία ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΟΡΙΚΗ και ΚΩΝ/ΝΟΥ ΚΩΤΣΙΝΑ για την κάθε φορά σημαντική προσφορά τους.
Γνωστή τακτική του Συλλόγου μας όλα τα χρόνια είναι, να διαθέτει τα έσοδα του από τις διάφορες εκδηλώσεις για το κοινό καλό. Το φετινό καλοκαίρι οι εκδηλώσεις μας είχαν μεγάλη επιτυχία. Έτσι για φέτος εκτός από τις δραστηριότητες που θα προγραμματίσουμε, αποφασίσαμε και την σημαντική μείωση των διδάκτρων  για τα μαθήματα χορού, στο συμβολικό ποσό των πέντε ευρώ μηνιαίως,και την δωρεάν συμμετοχή των παιδιών που οι γονείς τους είναι και οι δύο άνεργοι.
Τα Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τα μέλη τους φίλους και τους γείτονες μας να συμμετέχουν στη δράση μας. Με όποιο τρόπο μπορούν. Να μοιράζονται μαζί  μας τις σκέψεις τους για την δράση του Συλλόγου. Θετικές και αρνητικές. Να μας στέλνουν τις ιδέες τους.
Καλεί τους νέους ανθρώπους , τα νέα ζευγάρια να συμμετέχουν οι ίδιοι και να στείλουν τα παιδιά τους στα μαθήματα παραδοσιακού χορού, ώστε μέσα από το παραδοσιακό τραγούδι και τον χορό, μέσα απ’την δράση του συλλόγου για τα κοινά προβλήματα , να γνωρίζουν τις ρίζες τους, να γνωρίζουν την χαρά της συλλογικής δράσης, ν’αποκτούν κοινωνική συνείδηση.
Σας περιμένουμε!..
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου